Outfits

Sektor koji dizajnira i proizvodi uniforme nudi prilagođene uniforme za različite vrste industrija, uključujući mobilne operatere, prehrambenu industriju, zdravstvene ustanove, lance marketa, HORECA sisteme, banke kao i mnoge druge.

 

Stručni tim dizajnera, modelara i krojača radi sa klijentima kako bi kreirali uniforme prilagođene njihovim specifičnim potrebama i brendu. Nudimo usluge dizajna, šivenja, veza i mnogih drugih tehnika za personalizaciju uniformi, po najvišim standardima kvaliteta, kako bi se osiguralo da su naše uniforme udobne, trajne i funkcionalne.

Mašine za štampu i vez koje koristimo spadaju u najnaprednije na tržištu i samim tim nam omogućavaju da brzo i precizno personalizujemo uniforme za naše klijente, pomažući im da izgledaju profesionalno i da ostvare svoje poslovne ciljeve.

Namakomov jedinstven in the house proces rada

Šivaonica

Locirana u Beogradu, na 1200 m² zapošljava 30 radnika na najsavremenijim šivaćim mašinama. Pored uniformi, uspešno izrađujemo serijske kolekcije odela, haljina, trenerki, majici, košulja. U okviru naše tekstilne proizvodnje izrađujemo šablone, skladištimo materijale, krojimo i isporučujemo finalni proizvod po vašoj ideji.

Vezionica

U okviru proizvodnje posedujemo dve mašine za vez, što nam omogućuje da isporučimo uzorak uniforme u najkraćem roku.

Štamparija

Bazirana na štampi za promo tekstil, mašina premium Brenda M&R USD radi 8 boja a posebno smo ponosni na mogućnost da izbacuje velike tiraže, i do preko 100 000 komada, u kratkom vremenskom roku.

Bilo da su vam potrebne uniforme za zaposlene ili pak želite da razvijate sopstveni brend, tu smo za
vas!